Överst

Hotell under 600 kr

Comfort Hotel City Center

PRIS: Fr. 510 kr/natt, Fr. 690 kr/natt dubbelrum
Bara en halv kilometer från Avenyn och med gångavstånd till Göteborgs samlade nöjen och trevligheter är det här ett hotell med perfekt läge för dig som verkligen vill uppleva storstaden på västkusten. Ett trevligt hotell med bra service, god frukost och prisvärda rum.

Hotell Arena

PRIS: Från 598 kr/natt, 750 kr/natt Dubbelrum
Ett mysigt, charmigt och synnerligen prisvärt hotell i centrala Göteborg. Bekvämt gångavstånd till välkända platser som Liseberg, Universeum och Avenyn.

Ibis Göteborg City

PRIS: Från 583 kr/natt, 710 kr/natt dubbelrum
Här bor du mitt i city med bekvämt promenadavstånd till Göteborgs stora famn av nöjen, shopping och sevärdheter. Samtidigt får du ett hotell med fräscha rum och massor av bekvämligheter.

Ibis Göteborg Lerum

PRIS: Från 510 kr/natt, 705 kr/natt Dubbelrum
Bekvämt och billigt boende i Lerum med snabba transportmöjligheter till centrala Göteborg. Är du shoppingsugen finns det gott om butiker i närliggande storcentrat Allum.

Kville Hotell

PRIS: Från 280 kr/natt, Dubbelrum 690 kr/natt
För dig som är på jakt efter ett riktigt billigt hotell i Göteborg med bekväm närhet till stan är Kville Hotell ett perfekt alternativ. Härifrån tar du dig till Göteborg City med spårvagn på 5 minuter.

Ibis Göteborg Mölndal

PRIS: Från 540 kr/natt, 695 kr/natt dubbelrum
På Ibis Hotell i Mölndal bor du nära välkända Åbytravet och eleganta Gunnebo slott. Du tar dig snabbt till centrala Göteborg (cirka 6 km till Avenyn) med närliggande lokala transportförbindelser.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes