Överst

Spabehandlingar # Guide till de bästa anläggningarna

2 Underbara Spa-anläggningar!

Det finns gott om anläggningar i Göteborg som erbjuder kvalificerade spabehandlingar men det är inte alltid lätt att hitta rätt. På den här sidan listar vi seriösa Spaanläggningar där du kan njuta av spabehandlingar av absolut toppklass. Alla behöver vi skämma bort oss själva ett slag ibland, och varför inte göra det genom att stärka både kropp och själ?

Sankt Jörgen Park Resort – 2000 m2 ren njutning

Det här är fantastiskt ställe för dig som är på jakt efter efter spabehandlingar i Göteborg av absolut toppklass. Här talar vi om ett fullutrustat SPA på cirka 2000 kvadratmeter (!) inkluderande inomhus- och utomhuspooler, bastu och varma källor. Såhär beskriver Sankt Jörgen Park Resort Hotell själva sitt Spa Hotell i Göteborg på hemsidan: “I vårt himmelrike finns varma, kalla och svala bassänger, bastur med skiftande värmezoner och dofter.

Sätt ihop din egen spaupplevelse utifrån våra behandlingar och aktiviteter, eller välj ett paket där allt du behöver ingår. Om du väljer vår spa-ritual lär vi dig hur du får största möjliga upplevelse av ditt spabesök. I behandlingsväg erbjuder vi allt från massage till härlig avslappnande softpack alla dagar i veckan.

Hotell Panorama – Spabehandling i vackra Johanneberg

Mitt på Eklandagatan i vackra statsdelen Johanneberg hittar du Quality Hotel Panorama. Anläggning är välkänd i Göteborg för sina fina Spa & hälsofaciliteter, goda service och högklassiga mat. I detta spa finns allt du kan önska dig. Här kan du hålla ångan uppe i bastun, bada bubbelpool eller unna dig en avkopplande behandling. Professionella terapeuter står redo med allt från ansiktsbehandlingar, kurbad till härliga massage-och kroppsbehandlingar.

Är ni flera som tillsammans vill njuta av spabehandlingar kan ni hyra Relyxen med tillgång till egen bubbelpool och bastu. En oas med härliga spabehandlingar mitt i city!

Powered by WordPress. Designed by WooThemes