Överst

Hotell På Avenyn

Vill du bo mitt i hjärtat av Göteborg ska du välja ett hotell på stadens välkända Paradgata Avenyn. På den här sidan listar vi 3 hotell belägna mitt på Avenyn, eller Kungsportsavenyn, som själva gatan egentligen heter. Bokar du via vår sida får du dessutom lägsta pris garanti på din bokning.

Elite Park Avenue – 4 stjärnigt hotell på Paradgatan

PRIS: Från 1250 kr/natt
Vill du bo centralt i Göteborg är detta hotellet för dig. Idealiskt beläget mitt på Avenyn bara ett stenkast ifrån Götaplatsen och statyn av Poseidon hittar du Göteborgs hjärta precis utanför hotellrummet. Restauranger, shopping, nöjen – det är bara att välja.

Mornington Hotell – Pittoreskt och prisvärt

PRIS: Från 877 kr/natt
Hotell Mornington är beläget mitt på Avenyn med obetydligt gångavstånd till allt som centrala Göteborg har ett erbjuda i form av shopping, museer, nattliv och nöjen. Modernt inredda rum med gratis Wi-Fi, kabeltv och bekväma sittmöbler.

Scandic Rubinen – mitt i smeten

PRIS: Från 992 kr/natt
Bokar du rum på Scandic Rubinen hamnar du i princip mitt på Avenyn och följaktligen i händelsernas centrum. Här har du nära till alla attraktioner och nöjen, shopping och restauranger, museer och evenemang.

Några fakta om Avenyn:

  • Avenyn är Göteborgs Paradgata – här hittar du massor av restauranger, nöjesställen, caféer och shopping. Även plats för flera museum och konserthallar, samt Göteborgs statsbibliotek.
  • Mest igenkänningsfaktor har statyn Poseidon, belägen på Göteborgplatsen, i slutet av Avenyn (eller början, beroende på var någonstans man utgår ifrån.)
  • Själva gatan är knappt en kilometer lång och tillhör officiellt stadsdelen Lorensberg.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes