Överst

Hotell Nära Liseberg

Söker du ett hotell i Göteborg nära Liseberg? Här listar vi fem hotell med mindre än 2 km till Liseberg.

Nöjesparken Liseberg med huvudentré vid Örgrytevägen är Göteborgs stora turistmål för barnfamiljer. I den 900 meter långa parken finns massor av åkattraktioner, restauranger, utomhusscener, spelhus och casinon.

Hotel Gothia Towers

PRIS: Från 877 kr/natt
Bokar du rum på Hotell Gothia Towers har du endast 100 meter till Lisebergs stora entré samtidigt som du får ett boende på ett av Göteborgs allra finaste hotell. Samtliga rum är modernt inredda med vackra textilier och rustika träslag. Utsikten är fantastisk, internetuppkopplingen är gratis och frukostbuffén är maffig! Högst upp i byggnaden ligger välkända restaurang Heaven 23 där du kan njuta av landets bästa räckmäckor och stadens bästa utsikt.

  • Avstånd: 100 meter

Hotel Liseberg Heden

PRIS: Från 936 kr/natt
Är du på jakt efter ett charmigt, centralt hotell med direkt närhet till alla Göteborgs servärdheter och shopping och bara 1,4 km promenad till Liseberg, ja då är Hotell Liseberg Heden ett utmärkt val!

  • Avstånd: 1,4 km

Quality Hotell Panorama

PRIS: Från 580 kr/natt, 980 kr/natt Dubbelrum
Mitt på Eklandagatan i vackra statsdelen Johanneberg hittar du Quality Hotel Panorama. Här bor du ett stenkast från Liseberg, Universeum och Svenska Mässan och hela Göteborg City.

  • Avstånd: 2 km

Spar Hotel Gårda

PRIS: Från 778 kr/natt , 895 kr/natt dubbelrum
För dig som vill ha mycket hotell för lite pengar, och samtidigt bo med gångavstånd till centrala Göteborg och Liseberg, är Spar Hotell Gårda ett utmärkt alternativ.

  • Avstånd till Liseberg: 2 km

Hotell Arena

PRIS: Från 598 kr/natt, 750 kr/natt Dubbelrum
Ett mysigt, charmigt och prisvärt hotell i centrala Göteborg. Bekvämt gångavstånd till välkända platser som Liseberg, Universeum, Avenyn och Göteborg city.

Vi promenerar mellan hotellen och nöjesparken = videoguider som visar exakta avståndet!

Här nedanför hittar du två videos som vi spelat in för att visa våra besökare det exakta avståndet mellan Liseberg och…

  • Quality Hotell Panorama

  • Hotell Gothia Towers

Powered by WordPress. Designed by WooThemes