Överst

Hotel Surte Göteborg

Hotell Surte Göteborg – Prisvärt Boende + Expressfart till Göteborg

För dig som letar efter ett billigt hotell med bra standard i närheten av Göteborg är Hotel Surte ett alldeles utmärkt val. Här finns allt som behövs för ett trevligt boende. Du tar dig lätt till Göteborgs city via Expressbussar som avgår utanför hotellet två gånger varje timme. Hotel Surte samarbetar med taxi som erbjuder billiga transporter till och från Göteborg samt till Landvetter flygplats. Frukost och gratis Wi-fi ingår i priset och för dig som kommer med bil erbjuds gratis parkering utanför hotellet.Omdöme Hotel Surte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)

Fakta Hotel Surte

  • Pris: Från 667 kr/natt, Dubbelrum 750 kr/natt
  • Stjärnor:
  • Antal Hotellrum: 57
  • Adress: Göteborgsvägen 24, Surte, Göteborg
  • Avstånd Göteborg City: 13 km

Allmänt om Hotel Surtes Faciliteter: Rökfria rum, Rum/faciliteter för funktionshindrade, Familjerum, Alla allmänna och privata utrymmen är rökfria, Kylskåp, Mörkläggningsdraperier, Privat badrum, Skrivbord.
Tjänster: Väckning, Bastu, Frukost ingår, Dagstidningar i lobbyn, Mötes- och/eller bankettfaciliteter, Fax-/kopieringsmöjligheter.
Internet: Gratis Wi-Fi finns tillgängligt i hela hotellet.
Gästparkering: Gratis Parkering utanför hotellet, behöver ej bokas i förväg.

Recensioner

Ett billigt hotell i Göteborg. Helt okej i lägre prisklass utanför Göteborg, stort badrum och ett gemensamt sovrum (familjerum), kanske lite liten dubbelsäng för 2 vuxna personer men det gick att sova, bäddmadrasserna kunde ha lite tjockare i samtliga sängar men för endast 2 nätter gick det bra att sova. Relativt nära till Surte centrum där det fanns både pizzeria, kebabgrill och restaurang beroende på vad man är sugen på.

Recension av Gäst som bodde på Hotel Riverton Göteborg i oktober 2010. Källa: Hotels.com

Eftersom jag var ute efter ett billigt hotell i anslutning till Göteborg, jag skulle egentligen bara ‘övernatta’, tyckte jag att Hotel Surte var helt perfekt. För priset jag betalade förväntade jag mig ingenting, men jag fick ett fräscht rum och en helt ok vistelse. Jag ger hotellet 4 stjärnor i betyg och det bygger jag på vad jag fick för priset.

Recension av “MikaelP” som bodde på Hotel Surte Göteborg i februari 2010. Källa: Billigt Hotell Göteborg.com

Rummet var rent och prydligt med de facilliteter man kunde förvänta sig. Sängen var helt ok, och många trevliga småsaker fanns tillgängliga, t.ex. ett dricksglas. Även frukostbuffén var trevlig och omfattande.

Recension av “Tobias” som bodde på Hotel Surte Göteborg i september 2010. Källa: Booking.com

Hotel Surte Göteborg, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes