Överst

Firmafest – ett par tips på roliga aktiviteter

Ibland tryter idéerna och inspirationen. Och då kan det vara bra med en liten idémässig vitamininjektion. För dig som just nu sitter och funderar på vad ni ska göra på er nästa firmafest i Göteborg har vi samlat 5 konkreta förslag här nedanför.

1. Aktiviteter för en oförglömlig fest på Gökboet

Det här är arrangören som gör er firmafest till en upplevelse utöver det vanliga. Gökboet på Hisingsbacka skräddarsyr er firmafest och det finns massor av roliga aktiviteter att välja mellan. Femkamp, mordmysterier, Fångarna på Fortet, Vinprovning, Ölprovning, Folkrace, Paintball, Äventyrsbana – här finns alla möjligheter att göra firmafesten till festen som personalen aldrig glömmer bort. Med hjälp av samarbetspartners arrangerar Gökboet heldagar med skräddarsydda arrangemang för sällskap mellan 8-150 personer.

2. Med Fokus På Mat & Dryck


Ibland räcker det gott med en firmafest där personalen får en chans att umgås över ett glas gott vin och en tallrik underbar mat. På Gothia Towers underbara Restaurang Eden finns möjlighet för upp till 300 personer av mötas och umgås. Gothia Towers har även flera andra fina festvåningar att tillgå, inte minst berömda 18:e våningen med sin underbara utsikt över Göteborg city. Lokalerna på våning 18 passar särskilt bra för grupper som är mellan 40 och 170 personer. Den representativa miljön är perfekt för aktiviteter som till exempel vinprovning, temamiddagar, cocktailpartyn, workshops eller föreställningar.

3. Roligt & Klurigt som Få På Rävgården

Rävgården är en ovanligt rolig och uppskattad anläggning med en tanke bakom alla aktiviteter.

Här har ni sålunda chansen att arrangera en firmafest Göteborg med samarbete, kompromisser och tydlig kommunikation som lektema samtidigt som ni roar er kungligt och stärker skrattmusklerna. Fullt ös i gamla bilar, bågskytte, yxkastning, lerduveskytte, fotbollsgolf och bastutunna är några av attraktionerna som står till buds.

Hemsida: Rävgården

4. Traditionellt och Maritimt på Härliga Maritiman

Varför inte låta din firmafest i Göteborg gå i linje med stadens kulinariska traditioner och förlägga festen till något av det mest maritima som staden erbjuder: en firmafest på Maritima! Här finns kunskapen och miljön som gör firmafesten till en minnesvärd kväll. Lokalerna rymmer mellan 10-140 personer och sommartid finns möjlighet att abonnera pråmen för en genuin bryggfest.

Hemsida: Maritiman

5. N-events skräddarsyr företagsfesten!

För dig som vill hålla idén om en firmafest i Göteborg mer öppen och låta någon annan komma med förslag på teman och upplägg är N-events i Göteborg en perfekt samarbetspartner att vända sig till. N-events är proffs på att anordna fester och arrangemang för många människor glädje och vill du sjösätta en firmafest utöver det vanliga är det hit du ska styra kosan.
Hemsida: N-events

Relaterade sidor:

Powered by WordPress. Designed by WooThemes