Överst

Aktiviteter och tips på en kul svensexa

Låt Den Blivande Brudgummen Få På Truten

Skämtåsido, att låta brudgummen testa konditionen och slagstyrkan i en boxningsring har blivit ett populärt inslag på massor av svensexor. På Redbergslids Boxningsklubb har man gjort händelsen till en konstform. Hit får den blivande brudgummen anlända med en bindel för ögonen samtidigt som munkmusik spelas för att leda tankarna till en kyrka eller liknande. Efter en tur i lokalen för brudgummen knäböja inför boxningsringen och därefter testa slagstyrkan. Det här är med andra ord en aktivitet på er Svensexa som brudgummen inte kommer glömma i första taget.

Hemsida: Boxevent

På Gökboet Finns Massor Av Roliga Aktiviteter

På Gökboet serveras massor av roliga, sjuka, sköna och fartfyllda aktiviteter för svensexan. Det är egentligen bara att välja vad som passar bäst. Uppdrag på Stan, Sumobrottning, Folkrace, Fångarna på Gökboet, Femkamp eller Paintball är bara några av aktiviteterna som står till buds. Gökboet ligger på Hisingsbacka i Göteborg men arrangerar även aktiviteter i city, som populära “Uppdrag på stan”.

Hemsida:Gökboet

Testa Vapen

Kanske har brudgummen en önskan om att få skjuta? Att testa olika slags pistoler och andra skjutjärn. Isåfall kan det vara en god idé att vända sig till en skytteklubb och boka tid för diverse skytte. Mölndals Skytteklubb är en av Göteborgs mest etablerade klubbar och här finns kunskapen för att iscensätta ett par timmars roligt och synnerligen säkert skytte med diverse skjutdon.

Hemsida: www.molndalsskytte.com

Låt brudgummen Ratta Drömbilen

Att få dundra fram i en Ferrari eller Lamborghini är en aktivitet på svensexan som brudgummen säkerligen skulle uppskatta. På Liveit.se kan du boka denna upplevelse i Göteborg mellan april och oktober. 500 hästkrafter och 8 km körning på allmän väg; brudgummen väljer mellan en Ferrari F430 eller en Lamborghini Gallardo. Bara en sån sak.

Hemsida: www.liveit.se

Spela in Skiva

Att spela in en egen platta är få förunnat men på Powmusic får brudgummen chansen att sjunga för full hals och få tonerna förevigade på en CD – skiva. För 1500 kr får ni tillgång till studion i en och en halv timme, vilket garanterat kommer aktivera skrattmusklerna och bli till underbart minne för brudgummen.

Hemsida: Powmusic.se

Powered by WordPress. Designed by WooThemes