Överst

Topptips Med Roliga Aktiviteter för Er Möhippa

Här listar vi 5 Topptips Med Roliga Aktiviteter för Er Möhippa i GBG.

Görkul Action på Goa Gökboet

Gökboet är ett perfekt ställe för den som vill ha en möhippa med action. Här kan man välja på ett digert smörgårdsbord av olika evenemang och aktiviteter såsom Uppdrag på Stan, Mordmysterium, Sumobrottning, Folkrace, Fångarna på Gökboet eller Femkamp vilket bara är ett axplock av det som står till buds. Lokalerna finns på Hisingen men det finns även möjligheter att arrangera events i city, såsom roliga “Uppdrag på stan”.

Relax, Bubbel och Lyx på Härliga S:t Jörgen

För er som känner för att koppla av under möhippan, dricka och äta gott, är St Jörgens Relaxavdelning en synnerligen utmärkt alternativ. Här kan ni hyra relexavdelningen med tillhörande bubbelpool och kombinera med en middag i restaurangen och/eller drinkar i baren.

Hemsida: St Jörgen Aquarius

Rolig Möhippa På Rävgården

Att förlägga sin möhippa på Rävgården är populärt, inte minst på grund av alla “grabbiga” aktiviteter som bruden får chans att fördjupa sig i. Skratt, skoj och action! Här kan ni få gå igång med Rally, Sångtävlingar, Lerduveskytte, Jeepkörning och mycket annat.
Hemsida: Rävgården

Låt Bruden För Boxas!

Blivande bruden kommer till anrika Redbergslids boxningsklubb vid Nya Ullevi med bindel för ögonen väl inne i lokalen spelas munkmusik för att vilseleda och sätta tankarna på att bruden kanske befinner sig i en kyrka. Efter en tur i lokalen får bruden krypa in i boxningsringen därefter lägger vi på klassiska boxningslåten “eye of the tiger” och slår på päronbollen två klassiska boxningsljud. När ögonbindeln åker av står bruden i ringen face to face med en boxare från Redbergslid. En härlig och annorlunda upplevelse för er möhippa i Göteborg.

Hemsida: Boxevent

..eller Spela In en Egen Platta

På Powmusic i Göteborg få bruden chans att ge hals och samtidigt få musiken förevigad på en CD – skiva. För 1500 kr får ni tillgång till studion i en och en halv timme. En underbar aktivitet på möhippan som dessutom blir till ett konkret minne på skiva att spara i hela livet.

Relaterade sidor:

Powered by WordPress. Designed by WooThemes