Överst

Lorensberg Hotell Göteborg

Prisvärd pärla mitt i City

Precis som namnet avslöjar är det här hotellet beläget i Göteborgska “Lorensberg”, ett elegant område i centrala Göteborg granne med allt roligt; restauranger, shopping, sevärdheter och upplevelser. Hotell Lorensberg är ett personligt och prisvärt hotell. Sängerna är från välkända Hästens, varje rum har gratis Wifi-uppkoppling och hotellet över 100 tavlor av unik konst vilket bidrar till den gemytliga atmosfären. Dessutom är kaffet gratis!


Omdöme Hotel Lorensberg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (1 vote cast)

Fakta Lorensberg Hotell Göteborg

  • Stjärnor:
  • Pris: Från 950 kr/natt
  • Antal Hotellrum: 107
  • Adress: Berzeliigatan 15, 412 53 Göteborg
  • Avstånd Göteborg City: 0 km
  • Allmänt om Hotellets Faciliteter: Reception öppen dygnet runt, Dagstidningar, Rökfria rum, Hiss, Bagageförvaring, Allmänna och privata utrymmen är rökfria.
  • Aktiviteter: Bastu
  • Internet: Gratis Wi-fi i hela hotellet.
  • Gästparkering: Privat parkering finns på hotellet mot avgift. Bokas i förväg.

Recensioner

Jag bodde på Hotel Lorensberg under en konferens på Svenska Mässan. Det var ett av de minst kostsamma alternativen jag tittade på men jag är säker på att det var bättre än många av de dyrare hotellen. Jag bokade ett dubbelrum efter att ha läst att en del av singelrummen var ganska små. Mitt rum hade gott om utrymme och inkluderade en dubbelsäng, ett skrivbord, ett bord och stol, en rymlig garderob och ett badrum. Det var rent med modern inredning. Sängen var mycket bekväm. Frukosten var bra och hade en mängd olika rätter för att passa olika smaker. Jag älskade att det fanns kaffe och kakor i lobbyn men frukt också! Hotellets personal var mycket vänlig, och det var gratis Wi-Fi. (De har nyligen bytt systemet så att tillgången nu varar i 24 timmar och efter att du bara måste klicka för att förnya.) Hotellet ligger bara en 5 minuters promenad till Svenska mässan och det är bara ett och ett halvt kvarter bort från Avenyn och Göteborgs shopping och restauranger.

Recension av “holli” som bodde på Lorensberg Hotell Göteborg i oktober 2010. Källa:Tripadvisor

Charmigt litet hotell med familjekaraktär med närhet till Götaplatsen, Stadsteatern,Konserthuset och Stadsbiblioteketet. Lugna omgivningar men närhet till flera restauranger och spårvagn- Nackdelen är begränsat med parkeringar utanför hotellet dock finns ett nära beläget parkeringsdäck.

Omdöme av “Sven-Olof” som bodde på Lorensberg Hotell Göteborg i december 2010. Källa: Hotels.com

Har hittat ett riktigt trevligt hotell hos Er. Kommer garanterat tillbaka. Hjälpsam personal, på alerten. Fräscha rum med perfekt inredning, fin toalett och dusch. Mycket bra läge i staden. Åh, så bra!

Recension av “Mariann” som bodde på Lorensberg Hotell i juni 2010. Källa: Booking.com

Lorensberg Hotell Göteborg, 5.0 out of 10 based on 1 rating

Powered by WordPress. Designed by WooThemes