Överst

Kul saker att göra på er Kick-off

Lucas Events ger er sammankomst en kanonstart

Lucas Event är en erfaren samarbetspartner för att lansera Kick-Off i Göteborg. Företagets främsta styrka är att ta hand om helheten på ett sätt som är unikt för varje projekt. Temafester, underhållning med kända artister, aktiviteter, upplevelser, karaoke och mycket annat kul finns att tillgår för er kick-off i Göteborg.

Låt N-events fixa festen!

För dig som vill hålla idén om en företagsfest levande och låta någon annan komma med förslag upplägg är N-events en perfekt eventpartner att vända sig till. N-events är proffs på att anordna tillställningar för många människor och vill du få till en Kick-off utöver det vanliga är det hit du ska styra kosan.

Skratt, skoj och teambuilding = Fånarna på Fortet!

För dig som tänkt en Kickoff med mycket skratt, skoj och inte minst lagarbete erbjuder konceptet Fånarna på Farmen ett utmärkt alternativ. Varierande tävlingsstationer som anpassas efter gruppens sammansättning, ålder och önskemål. Och samtidigt kluriga aktiviteter som sätter både tankeverksamhet, samarbete och fysik på prov. Efter aktiviteter finns möjlighet att njuta av god mat och dryck i den närliggande ladan, kanske med inhyrd livemusik?

Med Upplevelsen i Fokus!

Här talar vi om ett företag som verkligen kan leverera upplevelser för din kick-off! Precis som namnet avslöjar har Swedish Event ett brett spektrum av upplevelser att erbjuda för din kick-off. Varför inte iscensätt en temafest a la Boogienights med musik från 70- och 80-talet? Eller kanske en riktig Fångarna på Fortet upplevelse på Vaxholmen med allt från kluriga tankenötter till svårforcerade klätterväggar på agendan?

Hursomhelst, på Swedish Event finns massor att välja på och här finns alla förutsättningar för en riktig dunder-kickoff!

Powered by WordPress. Designed by WooThemes