Överst

Ibis Göteborg Mölndal

Ibis Hotell Göteborg Mölndal – Trevligt & billigt hotell i lugna Mölndal

På Ibis Hotell i Mölndal bor du nära välkända Åbytravet och eleganta Gunnebo slott. Du tar dig snabbt till centrala Göteborg (cirka 6 km till Avenyn och Kungsgatan) med närliggande lokala transportförbindelser. Vill du stanna på hotellet kan du njuta av god mat på restaurang Ibistro eller koppla av på den fräscha hotellrummen. Golfbana i närheten, internet finns tillgängligt och du parkerar gratis i anslutning till hotellet.


Omdöme Ibis Göteborg Mölndal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (4 votes cast)

Fakta Ibis Göteborg Mölndal

  • Pris: Från 540kr/natt, Dubbelrum 695 kr/natt
  • Stjärnor:
  • Antal Hotellrum: 67
  • Adress: Idrottsvägen 6, 431 62 Mölndal
  • Avstånd Göteborg City: 6 km
  • Allmänt om Hotellets Faciliteter: Reception öppen dygnet runt, Restaurang, Bar, Dagstidningar, Trädgård, Rökfria rum, Rum/faciliteter för funktionshindrade, Hiss, Uppvärmning, Bagageförvaring, Allmänna och privata utrymmen = rökfria.
  • Tjänster: Flerspråkig personal, Handikappanpassat, kostnadsfri Parkering, Värdeförvaringsskåp i receptionen, Skoputsning, Fax&kopieringsmöjligheter.
  • Internet: Wi-fi finns på hela hotellet och kan användas mot en avgift på 7kr/tim.
  • Gästparkering: Gratis parkering finns på hotellet, behöver ej bokas.

Hotellet ligger lite avsides. Personalen är supertrevlig och effektiv. Välkomnandet är varmt och de anställda lägger verkligen manken till för att man skall känna sig välkommen. Rummen är små men rena och väl underhållna. Pris/prestanda så är detta hotell svårslaget. Som gäst får man mycket för pengarna.

Recension av “Per H från Stockholm” som bodde på Hotell Ibis Mölndal i december 2010. Källa:Hotels.com

Stort plus för det otroligt vänliga och possitiva bemötandet. Härligt med personal som är stolt över sin arbetsplats och är serviceinriktad.

Omdöme av Ewa från Nyköping som bodde Ibis Hotell Mölndal i november 2010. Källa: Booking.com

Det här var ett perfekt för mig som bara var i stan för en utställning och var bara ute efter ett billigt ställe att sova. Mycket bra sängar och väldigt trevlig personal på hotellet!

Recension av “Traveler33” som bodde på Ibis Hotell Mölndal i januari 2011. Källa: Tripadvisor

Ibis Göteborg Mölndal, 6.3 out of 10 based on 4 ratings

Powered by WordPress. Designed by WooThemes