Överst

3-stjärniga hotell

Apple Hotel

PRIS: Från 637 kr/natt
Gym, bastu, pool, restaurang och god service – på Apple Hotell i Göteborg kan du bo billigt och bra utan att behöva kompromissa med komforten. Härlig frukostbuffé ingår i priset när du bokar, fri Wifi- uppkoppling och Kabel-TV på alla rum samt kostnadsfri parkering under hela din vistelse.

Best Western

PRIS: Från 770 kr/natt, 930 kr/natt dubbelrum
Best Western Hotell är vackert beläget mitt i centrala Göteborg på Skeppsborgatan där du kan njuta av utsikten över hamnen. Gångavstånd till shopping, restauranger och Göteborgs hela härliga famn av nöjen och trevligheter.

Best Western Hotel Mektagonen

PRIS: Från 890 kr/natt, 1090 kr/natt dubbelrum
Från hotell Mektagonen har du gångavstånd till centrum (och vill du inte promenera kan du alltid ta spårvagnen) Universeum, Liseberg, Ullevi, Scandinavium och Svenska Mässan – allt finns i hotellets direkta närhet.

Comfort Hotel City Center

PRIS: Fr. 510 kr/natt, Fr. 690 kr/natt dubbelrum
Comfort Hotel City Center är ett hotell i Göteborg bara ett stenkast från Avenyn(ligger på en parallell-gata till Avenyn) och följaktligen med bekvämt gångavstånd till Göteborgs samlade nöjen och upplevelser.

Hotell Arena

PRIS: Från 598 kr/natt, 750 kr/natt Dubbelrum
Ett mysigt, charmigt och synnerligen prisvärt hotell i centrala Göteborg. Bekvämt gångavstånd till välkända platser som Liseberg, Universeum och Avenyn. Mycket hotell för pengarna helt enkelt.

Best Western Hotel Eggers

PRIS: Från 1295 kr/natt, 1450 kr/natt dubbelrum
Byggt på 1800-talet erbjuder alla hotellrum antika, vackra möbler och en inredning som andas individualism och storslagenhet. Beläget på Drottningstorget ligger centrala stan precis utanför hotellrummet.

Euroway Hotell

PRIS: Fr. 845kr/natt
Euroway Hotell på Stigs Center är ett perfekt hotell för dig som vill bo prisvärt, bekvämt och samtidigt ha nära till Göteborg centrum. På hotellet finns dessutom massor av aktiviteter.

Hotell Fars Hatt

PRIS: Från 975 kr/natt
Ett ljust, modernt och fräscht hotell med stor swimmingpool, god mat (restaurangen är specialiserad på fisk-och skaldjur) och gott om aktiviteter både för ensamresenären och barnfamiljen.

Hotell Onyxen

PRIS: Från 840 kr/natt
I en vacker sekelskiftsbyggnad med högt i tak och eleganta stuckaturer, mitt i Göteborgs centrum, hittar du hotell Onyxen. I denna charmiga hotellpärla med utmärkt läge har du nära till allt kul i Göteborg.

Hotell Poseidon

PRIS: Från 695 kr/natt, 895 kr/natt dubbelrum
Beläget mitt i vackra Vasastan har Hotell Poseidon nära till allt kul i Göteborg. Granne med fler av stans absolust mest välrenommerade restauranger och pubar, har du citykärnan och Götborgs finaste område precis utanför dörren.

Lorensberg Hotell Göteborg

PRIS: Från 950 kr/natt.
Precis som namnet avslöjar är det här hotellet beläget i Göteborgska “Lorensberg”, ett elegant område i centrala Göteborg granne med allt roligt; restauranger, shopping, sevärdheter och upplevelser.

St Jörgens Hotell

PRIS: Från 690 kr/natt, 790 kr/natt Dubbelrum
Ett prisvärt och personligt boende i närheten av Göteborg. Hotellet har ett härligt poolområde med möjlighet att koppla av i jacuzzi och bastu och närliggande kommunikationer till city.

Spar Hotel Gårda

PRIS: Från 778 kr/natt , 895 kr/natt dubbelrum
För dig som vill ha mycket hotell för lite pengar, och samtidigt bo med gångavstånd till centrala Göteborg, är Spar Hotell Gårda ett utmärkt alternativ. Bekvämt och prisvärt i hjärtat av Götet!

Spar Hotel Majorna

PRIS: Från 778 kr/natt, 895 kr/natt dubbelrum
För dig som letar efter billiga hotell i Göteborg och inte vill kompromissa med kvalitén är Spar Hotel Majorna ett utmärkt alternativ. Precis som för övriga Spar Hotel är detta ett perfekt budgetalternativ, med utgångspunkt i charmiga Majorna.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes