Överst

2-stjärniga hotell

Ibis Göteborg City

PRIS: Från 583 kr/natt, 710 kr/natt dubbelrum
Här bor du mitt i city med bekvämt promenadavstånd till Göteborgs stora famn av nöjen, shopping och sevärdheter. Samtidigt får du ett hotell med fräscha rum och massor av bekvämligheter.

Kville Hotell

PRIS: Från 280 kr/natt, Dubbelrum 690 kr/natt
För dig som är på jakt efter ett riktigt billigt hotell i Göteborg med bekväm närhet till stan är Kville Hotell ett perfekt alternativ. Härifrån tar du dig till Göteborg City med spårvagn på 5 minuter.

Hotell Surte

PRIS: Från 667 kr/natt , 750 kr/natt Dubbelrum
För dig som letar efter ett billigt hotell med bra standard i närheten av Göteborg är Hotel Surte ett alldeles utmärkt val. Här finns allt som behövs för ett trevligt boende. Du tar dig lätt till Göteborgs city via Expressbussar som avgår utanför hotellet två gånger varje timme.

Ibis Göteborg Lerum

PRIS: Från 510 kr/natt, 705 kr/natt Dubbelrum
Bekvämt och billigt boende i Lerum med snabba transportmöjligheter till centrala Göteborg. Är du shoppingsugen finns det gott om butiker i närliggande storcentrat Allum.

Ibis Göteborg Mölndal

PRIS: Från 540 kr/natt, 695 kr/natt dubbelrum
På Ibis Hotell i Mölndal bor du nära välkända Åbytravet och eleganta Gunnebo slott. Du tar dig snabbt till centrala Göteborg (cirka 6 km till Avenyn) med närliggande lokala transportförbindelser.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes